Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΚΑΚΙ
Ξεκίνησε στην πόλη της Λαμίας το πιο ισχυρό τουρνουά που έχει διοργανωθεί έως σήμερα στον Νομό Φθιώτιδας , με πρωτοφανή μεγάλη συμμετοχή και από όλες τις περιοχές ευθύνης της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας ( Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. ). Στο «Ατομικό Πρωτάθλημα ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΣΚΕ 2011» που συνδιοργανώνουν ο Σ.Ο. Λαμίας και η ΕΣΣΚΕ και που θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουνίου 2011, συμμετέχουν πενήντα αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται με ελβετικό σύστημα 7 γύρων, με χρόνο σκέψης 90’ +30’’ και με επιπλέον 30’ μετά τις 40 πρώτες κινήσεις για κάθε αθλητή.
Οι αθλητές προέρχονται από την Σ.Ν.Ο. Λαμίας , τον Σ.Ο. Λαμίας, τον Πήγασο ΑΓ. Κων/νου, τον Σ.Ο. Βορ. Εύβοιας, την Σ. Ε. Βόλου, τον Φ.Ο. Καρδίτσας, την Σκακιστική Ακαδημία Λαμίας, τον σύλλογο της Ελασσόνας, τον σύλλογο του Παλαμά, τον Σ. Ο. Λάρισας και τον σύλλογο των Φαρσάλων, τα Τρίκαλα και την Αρκίτσα .
Ιδιαίτερη μεγάλη σημασία έχει και το γεγονός ότι οι αθλητές αγωνίζονται γνωρίζοντας ότι η Ομοσπονδία του σκάκι δεν θα αξιολογήσει τις παρτίδες τους, ενέργεια εντελώς αυθαίρετη και παράνομη.
Εμείς με την σειρά μας θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές , παράγοντες, αλλά και απλούς φίλους της Ένωσης για την ακούραστη και μεγάλη εθελοντική προσπάθεια που κάνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου