Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε,Σ,Σ,Κ,Ε

Περίληψη Πρακτικού αρ. 21  (25. 10. 2015)


            Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 11:00 στο ΚΑΦΕ  ΓΙΑΝΝΗΣ στα Φάρσαλα, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

   Θέμα 1 & 2:    Αφού διαβάστηκαν και ομόφωνα εγκρίθηκαν τα πρακτικά της προηγούμενης ΓΣ , Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης  εκλέχθηκε ομόφωνα ο κ. Ευάγγελος Γκουκουμάτης και Γραμματέας ο κ. Γιώργος Παγουρόπουλος
Στην συνέχεια συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα και λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Θέμα 3ο  :    Κλήρωση  «ΚΥΠΕΛΛΟ   Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. 2015-16»
Συμμετοχή στο ΚΥΠΕΛΛΟ δήλωσαν 11 ομάδες και οι οποίες κληρώθηκαν ως εξής:

 Α΄ Γύρος ΚΥΡΙΑΚΗ 8-11-2015
     α. ΠΗΓΑΣΟΣ  ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ – Σ.Ν.Ο. ΛΑΜΙΑΣ
     β. Σ.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ – Σ.Σ. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
     γ. ΑΘΛΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ – Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ

Β Γύρος ΚΥΡΙΑΚΗ 15 – 11- 2015
  1. Σ.Α. ΛΑΜΙΑΣ – Σ.Ο. ΛΑΜΙΑΣ
  2. Σ.Ο. Βορ. ΕΥΒΟΙΑΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ   α αγώνα Α γύρου
  3. Φ.Ο. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ  β αγώνα Α γύρου 
  4. ΝΙΚΗΤΗΣ γ αγώνα Α γύρου  -  Σ.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ

FINAL FOUR   ΚΥΡΙΑΚΗ   29-11-2015

     Α.  ΝΙΚΗΤΗΣ 2 Β γύρου -  ΝΙΚΗΤΗΣ 1 του Β γύρου
     Β.  ΝΙΚΗΤΗΣ 3 Β γύρου  -  ΝΙΚΗΤΗΣ 4 Β γύρου

ΤΕΛΙΚΟΣ :
      ΝΙΚΗΤΗΣ Β FF  - ΝΙΚΗΤΗ Α FF

MIKΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ:
      ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ Α – ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ Β

Εξουσιοδοτείται ο έφορος αγώνων κ. Χρήστος Γίτσης στην έκδοση της προκήρυξης

Θέμα 4:   Αναγνώστηκε και ομόφωνα εγκρίθηκαν ο οικονομικός απολογισμός του έτους 2015 και προϋπολογισμός του έτους 2016.
Ο πρόεδρος της ΓΣ κ. Ευάγγελος Γκουκουμάτης ανάγνωσε τον αγωνιστικό απολογισμό του  έτους 2015 που συνέταξε ο έφορος αγώνων κ. Χρήστος Γίτσης.
Αναγνώστηκε έγγραφο της ταμίας της ΕΣΣΚΕ κ. Νίκης Καψάλη σχετικό με τα οικονομικά υπόλοιπα, τα οφειλόμενα από τα σωματεία στην Ένωση και επισυνάπτονται στο παρόν ενημερωτικό δελτίο.

Ακολούθησε συζήτηση επί  προτάσεων των αντιπροσώπων των  σωματείων μελών:

1.Το σώμα ενημερώθηκε για το 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΚΑΚΙΟΥ που θα πραγματοποιηθεί στην Λαμία και στην ΑΓΡΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ της Κυριακή 1 – 11 - 2015

2.Το μέλος της ΓΣ κ. Αστέριος Σκόδρας παίρνοντας τον λόγο εξήγησε αναλυτικά και με στοιχεία την εσκεμμένη ενέργεια της Ομοσπονδίας, να διεξάγει αγώνες στην περιοχή και μάλιστα σε ημερομηνίες που γνώριζε ότι διεξάγονται ήδη αγώνες της Ένωσης. Το μέλος  της Γεν. Συνέλευσης κ. Αντώνης Σουλικιάς, πρότεινε να ενημερωθούν με e-mail τα σωματεία με στοιχεία για αυτή την ενέργεια της Ομοσπονδίας . Η πρόταση έγινε ομόφωνα δεκτή.

3.Σχετικά με την πρόταση του κ. Παναγιώτη Φρεντζά αποφασίστηκε η επιλογή των 2 αθλητών να γίνει από τον ίδιο κατά την διάρκεια των αγώνων του τουρνουά . «Κ. Βάρναλης» που θα διεξαχθεί στην Λαμία στις 2,3, και 4 Γενάρη 2016 .

4.Αποφασίσθηκε ομόφωνα να προσκληθούν τα σωματεία της ΕΣΣΚΕ  σε ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ   στις 29-11-2015 στην πόλη που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του FF του «ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΣΚΕ 2015-16» με μοναδικό θέμα την τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης.  Συγκεκριμένα θα προταθεί η αλλαγή των γεωγραφικών της ορίων της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. με την εξαίρεση της περιοχής της Βόρειας Εύβοιας ( Δήμος Ιστιαίας - Ωρεών & Δήμος Αιδηψού ) από την περιοχή ευθύνης της Ένωσης.  
  
Μη υπαρχόντων άλλων θεμάτων ή προτάσεων, ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης κ. Ευάγγελος Γκουκουμάτης κήρυξε την λήξη της συνεδρίασης.

Τα πρακτικά θα οριστικοποιηθούν με την έγκρισή τους από την επόμενη γενική συνέλευση στις 29-11-2015.


Γραμματεία Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου