Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2013


ΣΚΑΚΙ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μακροπούλου 93 ΛΑΜΙΑ
www.esske.net

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, οι αγώνες του διασυλλογικού πρωταθλήματος σκάκι, της Ένωσης Σκακιστικών Σωμ. Κεντρ. Ελλάδας, στην αίθουσα του Σ.Σ. Λάρισας στην Λάρισα.
Στην προκριματική φάση συμμετείχαν 14 ομάδες και στην τελική φάση συμμετείχαν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Πρωταθλήτρια ομάδα για το 2013-2014 αναδείχθηκε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας , η οποία τερμάτισε αήττητη στο πρωτάθλημα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που παρά τα οικονομικά προβλήματα των καιρών, συμμετείχαν με δικά τους έξοδα,  τόσο στην τελική όσο και στην προκριματική φάση, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την αγάπη τους για το άθλημα.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν  στην πρόεδρο και στην διοίκηση του Σ.Σ. Λάρισας για την άψογη διοργάνωση και διεξαγωγή της τελικής φάσης, καθώς και σε όλους τους εθελοντές διαιτητές των αγώνων.
Το επόμενο σκακιστικό μας ραντεβού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκέμβρη ,στο 2ο  Δημοτικό σχολείο του Βόλου, Μακρυνίτσας 63, όπου θα διεξαχθεί το διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων κορασίδων της ΕΣΣΚΕ σε 5 γύρους με χρόνο σκέψης 45΄min +  30 sec ανά κίνηση. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ένωσης στην δ/νση   www.esske.net.

Γραμματεία ΕΣΣΚΕ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου