Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Αγώνες σκακιού «Κατερίνα Γώγου»

Αγώνες σκακιού «Κατερίνα Γώγου»
Η Σκακιστική Ακαδημία Λαμίας , οι «Σκακιστικές Διαδρομές»
και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας
συνδιοργανώνουν αγώνες σκακιού προς τιμή της ποιήτριας
ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΓΩΓΟΥ , με ελεύθερη συμμετοχή
και με αξιολόγηση με το σύστημα της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.
Το τουρνουά αφιερώνεται σε όσους μας θυμίζουν
με τις ιδέες και τις πράξεις τους αυτό που είπε η Κ. Γώγου
«Σημασία έχει να παραμένεις άνθρωπος Θα την αλλάξουμε τη ζωή» «Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια.
Στο μυαλό σου είναι ο Στόχος, το νου σου ε;»
«Επειδή και πέρσι οι ημερομηνίες ήταν ίδιες (4, 5 και 6 Ιανουαρίου) αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε σχολαστικά με την προκήρυξη. Επαναλαμβάνουμε λοιπόν όσα είχαμε πει και πέρσι…
Αν νομίζετε ότι το κάναμε επειδή βαριόμαστε, κάνετε λάθος…
Σ κ υ λ ο β α ρ ι ό μ α σ τ ε»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ
Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 17:30 εγγραφές και … διαγραφές 18:00 μελοποιημένο ποίημα της Κ. Γώγου 18:07 1ος γύρος 21:00 Κ. Γώγου - το έργο της, στάση ζωής 22:04 διαγωνισμός τραγουδιού 24:00 σιωπητήριο Κυριακή 5 Ιανουαρίου 06.05 πρωινή γυμναστική 08:00 πρωινό 11:01 σκακιστική έκπληξη διάρκειας 2 ωρών 15:05 2ος γύρος 19:00 3ος γύρος
22:04 σκακιστική αντιπολίτευση – αρχές και μέθοδοι
24:00 σιωπητήριο
Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 6:05 πρωινή γυμναστική 08:00 πρωινό 10:00 4ος γύρος 14:32 5ος γύρος 16:30 απονομή επάθλου 16:35 αγώνας rapid Fischer Random (5΄ + 5΄΄)
18:00 λήξη και ξεπροβόδισμα των ταξιδιωτών Οι συνδιοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα μεταβολής του προγράμματος.
46 πρώτα λεπτά για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 11 δεύτερα για κάθε κίνηση. Η καταγραφή των κινήσεων είναι υποχρεωτική σε όλη την διάρκεια της παρτίδας.
Οι συμμετέχοντες κατατάσσονται με σειρά: μεγαλύτερου ΕΛΟ Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.
μεγαλύτερης ηλικίας
γνώσης μουσικού οργάνου (προηγούνται οι κάτοχοι κιθάρας)
Η τελική κατάταξη καθορίζεται σύμφωνα με τους βαθμούς. Σε περίπτωση ισοβαθμίας οι αθλητές μεταξύ τους καθορίζουν την κατάταξη. Σε περίπτωση διαφωνίας, εφαρμόζονται τα ακόλουθα κριτήρια άρσης της με την ακόλουθη σειρά: Αποτέλεσμα τουρνουά ισόβαθμων.
Buchholz cut 1
Sonneborn – Berger
Άθροισμα προοδευτικής βαθμολογίας.
Στον πρώτο της γενικής κατάταξης, θα απονεμηθεί βιβλίο.
Την απονομή θα κάνει ο περσινός νικητής.
Δικαίωμα συμμετοχής: Όλοι όσοι αγαπούν το σκάκι.
Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων αθλητών ορίζεται σε 50. Η προσέλευση των συμμετεχόντων την ημέρα των αγώνων, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 17:50, δηλαδή τουλάχιστον 17΄πριν την έναρξη των αγώνων. Αθλητής που δεν έχει προσέλθει για να αγωνισθεί μετά την πάροδο 9 πρώτων λεπτών και
59 δευτερολέπτων, από τον προκαθορισμένο χρόνο έναρξης του κάθε γύρου, μηδενίζεται. Ενδυμασία συμμετεχόντων: Χειμερινή ευρωπαϊκή ενδυμασία ή ότι άλλο χειμωνιάτικο ύφασμα πχ κουβέρτες κλπ. Απαγορεύονται τοπικές ενδυμασίες καθώς με πρόσφατη οδηγία της Ε.Ε. θα διώκονται ως ύποπτοι και υποκινητές επεισοδίων. Το θρήσκευμα των συμμετεχόντων δεν ενδιαφέρει, αλλά καλόν θα ήταν για λόγους ασφάλειας των αγώνων, δηλαδή όλων μας, να δηλώνεται στην γραμματεία. Όλοι οι συμμετέχοντες που φέρουν μουσικά όργανα, να το δηλώνουν στην γραμματεία κατά την εγγραφή τους. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν κατά τους συνήθεις και προγραμματιζόμενους ελέγχους στα δωμάτιά τους βρεθούν, θα κατασχεθούν εν ονόματι της «κοινής πρόσβασης στο αγαθό της διασκέδασης».
Hotel ΣΑΜΑΡΑΣ www.samarashotel.gr Διάκου 14 Λαμία τηλ: 22310-28971 e-mail: h-samaras@otenet.gr Μονόκλινο χωρίς πρωινό 30 ευρώ, με πρωινό 35 ευρώ Δίκλινο χωρίς πρωινό 40 ευρώ , με πρωινό 50 ευρώ Τρίκλινο χωρίς πρωινό 50, με πρωινό 65 ευρώ Η διαμονή στο Ξενοδοχείο των αγώνων δεν είναι υποχρεωτική. Όποιος θέλει πρωινό χαμηλής χοληστερόλης, θα πρέπει, για στατιστικούς λόγους, να το δηλώσει κατά την λήξη των αγώνων. Οι τιμές όλων των ξενοδοχείων της Λαμίας στην δ/νση: http://www.greekhotel.gr/gr/central_greece_hotels/fthiotida_hotels/lamia_hotels.asp Υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας των συμμετεχόντων αθλητών σε σπίτια αθλητών της Λαμίας και των γύρω περιοχών.
Όλοι οι συμμετέχοντες, αθλητές και συνδιοργανωτές, εγγυούνται το «ευ αγωνίζεσθε» και τον σεβασμό της προσωπικότητας των αγωνιζόμενων. Για την ερμηνεία και εφαρμογή των άρθρων του παρόντος αρμόδιος είναι ο κ. Δημήτρης Τσώρος, οι αποφάσεις του οποίου είναι οριστικές, τελεσίδικες, άμεσα εκτελεστές.
Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τα Ολυμπιακά ιδεώδη. Όποιος ηττηθεί μία φορά χωρίς αγώνα, θεωρείται ότι αποχώρησε εκτός αν η απουσία θεωρηθεί από όλους αιτιολογημένη.
Επιτρέπεται σε κάθε αθλητή μία εξαίρεση απόλυτα αιτιολογημένη. Όπου αναφέρεται η λέξη αθλητής, εννοείται και αθλήτρια. Για ότι δεν προβλέπεται στο παρόν χαρτί, συναποφασίζουμε όλοι κατά περίπτωση. Αλλά και για όσα προβλέπονται , πάλι συναποφασίζουμε όλοι.
Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν. Για την διευκόλυνση της προετοιμασίας οι δηλώσεις συμμετοχής στο 6977419923 και στο e-mail : vaiopouloug@gmail.com Για την προετοιμασία της παρούσης ( αντιγραφή της περσινής) αναλώθηκαν 4 λεπτά και 40 δεύτερα , από μικρή ομάδα εθελοντών ( Βλάσσης και συνεργάτες ) και χωρίς οποιοδήποτε κόστος για κανέναν. Προς διευκόλυνση όλων, μπορεί να συμπληρωθεί η παρακάτω φόρμα – δήλωση συμμετοχής. Σας περιμένουμε όλους για μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για το μέλλον του σκακιού. Αυτό το τουρνουά δεν το διοργανώνουν άλλοι για εμάς, αλλά εμείς για όλους τους άλλους. Ευχαριστούμε το «Ξενοδοχείο Σαμαράς» για την ευγενική δωρεάν παραχώρηση των χώρων του ξενοδοχείου και της αίθουσας των αγώνων.
Η Οργανωτική επιτροπή. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ΦΟΡΜΑ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΝ/ΜΟ: ΕΝΩΣΗ: ΣΩΜΑΤΕΙΟ: ID: INT RATING: NAT RATING: ΤΗΛ: e-mail:
ΥΓ Στιγμιότυπα από το περσυνό πρωτάθλημα προς τιμή του ποιητή «Κ. ΚΑΒΑΦΗ»
http://www.youtube.com/watch?v=Oz_amyWVCew


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου