Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ







Με μεγάλη επιτυχία και παρά τις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες διεξήχθη στο όμορφο Καρπενήσι το 2ο ΟΠΕΝ τουρνουά σκακιού από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου.
Συμμετείχαν 70 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 2 κατηγορίες, 30 στην πρώτη κατηγορία και 40 στην δεύτερη. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο καταπληκτικό 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου όπου οι χώροι των αγώνων ήταν άψογοι, δημιουργώντας τις άριστες συνθήκες για τους αθλητές. Την όλη διοργάνωση είχαν αναλάβει τα μέλη και οι φίλοι του Σ.Ο. Καρπενησίου που εργάστηκαν αρκετές μέρες μεθοδικά και συντονισμένα χαρίζοντας στους συμμετέχοντες αξέχαστες στιγμές. Θα πρέπει να τονισθεί ότι έφεραν εις πέρας την διοργάνωση με δικούς τους πόρους. Το ελάχιστο που τους αξίζει είναι συγχαρητήρια. Την διεξαγωγή και τεχνική υποστήριξη των αγώνων ανέλαβε ο Σ.Ο. Λαμίας και η Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ο ΙΜ Ηλίας Κουρκουνάκης προπονητής σκάκι, ψυχολόγος και τ. πρωταθλητής Νέων Ελλάδας , συγγραφέας σκακιστικών βιβλίων, αλλά προπάντων καλός φίλος ο οποίος και κατάκτησε την πρώτη θέση της 1ης κατηγορίας.
Οι εθελοντικές διαιτησίες του επικεφαλής κ. Δημήτρη Τσώρου και του κ. Αναστάσιου Δόγανου που ήταν άριστες και η συμβολή του προπονητή και FM κ. Αλέξανδρου Γκόγκολη στις αναλύσεις των παρτίδων αλλά και στην δωρεάν παράδοση σκακιστικών μαθημάτων μετά το πέρας κάθε γύρου στους μικρούς αθλητές της 2η κατηγορίας αξίζουν συγχαρητήρια.
Στις βραβεύσεις ο αντιδήμαρχος Καρπενησίου κ. Σουλιώτης Νικόλαος , ο διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου, η πρόεδρος και τα μέλη του Σ.Ο.Καρπενησίου χάρισαν στους συμμετέχοντες δώρα και επαίνους. Κατόπιν κλήρωσης ο αθλητής Δ. Ριζάκος από τον Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ κέρδισε δωρεάν διαμονή για 2 άτομα και για 2 ημέρες στο Ξενοδοχείο «ΔΡΥΑΣ», ευγενική προσφορά της επιχείρησης.
Εμείς με την σειρά μας ας ελπίσουμε ότι τα μέλη του Σ.Ο. Καρπενησίου θα συνεχίσουν ακούραστα το σκακιστικό τους έργο, με την συνέχιση διοργάνωσης αγώνων τέτοιου επιπέδου που αποτελούν πρότυπο για όλη την Ελλάδα.
Μέσα από την καρδιά μας τους ευχαριστούμε για τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισαν !



Το ΔΣ της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου