Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ( Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. )

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Περιφερειακό Πρωτάθλημα σκάκι ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κεντρικής Ελλάδας 2011 που διοργάνωσε η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας και ο ΠΗΓΑΣΟΣ Αγ./ Κων/νου στον Άγιο Κων/νο Φθιώτιδας , από τις 27 έως τις 29 Απριλίου 2011.
Η μεγάλη συμμετοχή των νεαρών αθλητών σκάκι της Κεντρικής Ελλάδας, το επίπεδο των παρτίδων που παίχτηκαν , η ζεστή ατμόσφαιρα αλλά και τέλεια οργάνωση και διεξαγωγή των πρωταθλημάτων 10 κατηγοριών αθλητών , ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά των αγώνων.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν , στους γονείς τους που οδηγούν τα παιδιά τους στα σκακιστικά μονοπάτια, στους εθελοντές διαιτητές και στους διοργανωτές. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται το σοβαρό έργο της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας ( Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. ) και η σημασία που δίνει στα πρωταθλήματα των νεαρών αθλητών και αθλητριών σκάκι της Κεντρικής Ελλάδας. Επόμενο ραντεβού το OPEN ατομικό πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών της Κεντρικής Ελλάδας στις 11-12-13/6/2011 και 18-19/6/2011. Για περισσότερες πληροφορίες για το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. και τα σωματεία της, στην ιστοσελίδα www.esske.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου